Húsvéti ajándékötletek a csokitojáson túl

2017-03-31

Húsvétra hagyományosan a gyerekeknek szokás ajándékot rejteni, melyet a nyuszi hoz. Nálunk ez úgy nézett ki, amikor kicsi voltam, hogy a kertben mindenfelé voltak elrejtve kis csokikák. Amikor a szúrós bokorba került egyik-másik, akkor nem annyira örültünk a dolognak.

Nagyobb gyerekeknek már...

Évértékelő – 2016

2016-12-31

Idén is sok minden történt a Vágyi Gabriella Art háza táján, nem unatkoztam. Az év elején indítottuk el a saját honlapomat, melyen létrehoztam egy blogoldalt is, melyet most is olvasol. Egyúttal elindult a...

A karácsonyi ajándékokról +8 ajándékötlet

2016-12-02

Sokszor nehéz kitalálnunk, hogy mit adjunk szeretteinknek karácsonyra, mert azt szeretnénk, ha az érzelmeket váltana ki belőle, hogy örüljön neki, és persze még hasznos is legyen, mert nem akarunk egy újabb porfogót a polcára. Bizony ez nem könnyű feladat.
Szerintem egy ajándéknak...

Hogyan színezzek?

2016-11-16

Biztos te is észrevetted már, hogy mennyi féleképpen lehet színezni.

Egyrészt nem mindegy, hogy milyen eszközzel színezünk.

Színezhetünk például...

3 lépés a tökéletes ajándék kiválasztásához

2016-10-18

Az ajándékok kiválasztásánál sokszor gondban vagyunk, pedig ha logikusan végiggondoljuk, akkor nem annyira komplikált a dolog. Íme ehhez egy kis segítség:

1. lépés: Döntsd el, hogy...

Miért színezős könyvjelző?

2016-05-11

Sokan kérdezhetik magukban, hogy a festés mellé honnan jött a színezős könyvjelző ötlete?

Már gimnazista koromban is...

Februárban történt

2016-03-09

Februárban szorgalmasan ügyködtem a színezős könyvjelzők befejezésén. Majd miután elkészültek a nyomdában, nagy erőkkel nekiláttam őket lebélyegezni az új bélyegzőmmel, ezzel is hitelesítve, hogy eredeti. Ezután pedig a csomagolás következett.