Vásárlás menete:

Vásárlási szándékodat a honlapom megrendelő űrlapján tudod jelezni.
Vagy az info@vagyigabriellaart.hu email címen, amelyik neked kényelmesebb.
Az üzenetben pontosan jelöld meg, hogy milyen terméke(ke)t, és azokból hány darabot szeretnél.
Eredeti, kézzel festett alkotásokból nyilván csak egy darab készül. A nyomdában nyomott termékekből van több darab, de ezek is kis példányszámban készülnek, így kicsi az esélye, hogy szembejön veled.
Az üzenetben ezen kívül kérlek, jelöld meg, hogy milyen szállítási módot szeretnél.
Lehetséges szállítási módok:

  • Személyes átvétel
  • MPL futárszolgálat előre utalással
  • MPL csomagautomatába szállítás előre utalással
  • Postapontra küldés előre utalással


A szállítási módokról bővebben a Szállítás és garancia menüpont alatt tájékozódhatsz.
Ezen kívül kérlek, add meg a szállítási címet (amennyiben nem személyes átvételt jelöltél meg), illetve a telefonszámodat, amin el tudlak érni, ha valami kérdés merülne fel esetleg.

 

Előre utalással, vagy az átvételkor készpénzben tudsz fizetni nálam. Előre utalás esetében a  vásárlási szándékot jelző email után megküldöm neked a banki utalási adatokat. Általában még aznap válaszolok, de legkésőbb másnap. Ha két napon belül mégsem kapnál valamilyen okból választ, akkor kérlek írj még egy emailt, és megnézzük mi lehet a probléma. Ha valamiért éppen nem vagyok elérhető (pl. szabadság), azt a blogomon jelzem.

Rendelés menete:

Saját ötleted, elképzelésed van? Ne habozz, írd meg nekem, és megbeszéljük, hogy el tudom-e készíteni, illetve adok árajánlatot is. Ez neked nem kerül semmibe, és ha végül mégsem rendeled meg, akkor is barátokként válunk el.
Ha olyan terméket szeretnél rendelni, ami a jelenlegi palettámon nem található (pl. esküvői meghívó, képeslap, stb.) – azt is írd meg, és megbeszéljük, hogy meg tudom-e oldani.
Az elkészítési idő mindig egyedi, több tényezőtől is függ, így a rendelés jelzése után tudok csak erre pontosabb választ adni.
Nyomdában készülő termékeimnél minimális rendelési mennyiség van, ezt kérlek vedd figyelembe.
Kézzel festett termékeimnél nincsen minimális rendelési mennyiség.

Egyedi kérésre készített termékek minimális rendelési mennyiségei:

  • Füzet – nyomat kategória:
    • A5 spirálfüzet: 25 db
    • A6 jegyzetfüzet: 50 db

Ha ennél kisebb mennyiséget szeretnél rendelni, annak ára jóval magasabb lesz, mivel a nyomda kis példányszámban magasabb árakon dolgozik.