Szállítás:

Lehetséges szállítási módok:

  • Személyes átvétel
  • MPL futárszolgálat előre utalással
  • MPL csomagautomatába szállítás előre utalással
  • Postapontra küldés előre utalással

 

Személyes átvétel:

Személyes átvételre Várpalotán van lehetőség.
Személyes átvétel esetében az átvételkor tudsz készpénzben fizetni, vagy pedig választhatod az előre utalást is. A személyes átvétel díjtalan.

 

MPL futárszolgálat előre utalással:

A rendelt csomagokat MPL futárszolgálattal küldöm.
Olyan címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a csomagot (ha napközben nem vagy otthon, akkor jó megoldás lehet pl. a munkahely, vagy egy közeli családtag címe).

Szállítási idő (utalástól számítva): 3-8 munkanap. Költsége: 1790 Ft

 

MPL csomagautomatába szállítás előre utalással:

Az MPL Csomagautomatás szállításról itt tudsz tájékozódni: http://www.posta.hu/csomagautomata
Sok városban találhatóak csomagautomaták, ahol a nap 24 órájában át tudod venni a csomagodat. A linken minden információt megtalálsz, hogy pontosan hogyan működik, hogy hol találhatóak a csomagautomaták, stb. (Arra figyelj a keresőnél, amikor nézed, hogy hol vannak automaták, hogy kiadja a postapontokat is. Azok között keress, ahol automatát ír.)
Arra felhívnám a figyelmet, hogy a csomagautomatában csak 2 munkanapig őrzik a csomagokat (sms-ben értesítenek, ha odaért). Utána még 5 napig átveheted egy postán (amiről szintén sms-ben értesítenek, hogy pontosan hol).

Szállítási idő (utalástól számítva): 3-8 munkanap. Költsége: 995 Ft

 

Postapontra küldés előre utalással:

A rendelt csomagokat MPL futárszolgálattal postapontra küldöm ebben az esetben.
A postapontokat itt tudod megnézni: https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/

Szállítási idő (utalástól számítva): 3-8 munkanap. Költsége: 1600 Ft

 


 

Garanciális feltételek:

Alkotásaim saját szellemi termékeim, garantáltan egyedi terméket vásárolsz.

A termékeimet mindenkor a legkörültekintőbben csomagolom, de ha valamilyen rajtam kívülálló ok miatt a csomagolás és ez által a munkám megsérül, kérlek, jelezd felém az átvételtől számított 5 napon belül emailban az info@vagyigabriellaart.hu címen, és orvosoljuk a problémát.

100% elégedettség-garancia:

Ha a megvásárolt termék mégsem nyerte el a tetszésedet, akkor 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól bármilyen indoklás és bizonyítás nélkül. Ilyen jellegű szándékodat jelezd nekem emailben az átvételtől számított 14 napon belül az info@vagyigabriellaart.hu címen. Majd küld vissza nekem a használatlan terméket, és én visszafizetem a teljes vételárát (a postaköltség téged terhel). Én megköszönöm, hogy bizalmat szavaztál a Vágyi Gabriella Artnak, és mosolyogva válunk el.