Évértékelő – 2016

2016-12-31

Idén is sok minden történt a Vágyi Gabriella Art háza táján, nem unatkoztam. Az év elején indítottuk el a saját honlapomat, melyen létrehoztam egy blogoldalt is, melyet most is olvasol. Egyúttal elindult a hírlevelem is, amire érdemes feliratkoznod, ha még nem tetted meg, mert volt a hírlevelesek között ajándéksorsolás is, így egy szerencsés kapott tőlem egy ajándékcsomagot, vannak olyan akcióim is, melyek kizárólag a hírleveseknek szólnak, illetve itt biztosan nem maradsz le az újdonságaimról sem! Iratkozz fel itt jobb oldalt. -->

Szintén e tájt hoztam piacra a színezős könyvjelzőimet, melyet felnőttek részére készítek, de már 10 éves kortól lehet őket színezni. Azóta már a második kollekció is kijött belőlük, és - örömömre - nagyon szeretitek őket!

fotó

Áprilisban vásároztam egyet Budapesten a DIP-en, majd később egyet nyáron is.

Sok akvarell festményt festettem. Idén kezdtem el textilt is festeni eladásra, pólókat és vászontáskákat készítek.

fotó

Júniusban megejtettünk egy profi termékfotózást is, melynek célja az volt, hogy használat közben, a természetben, emberközeli módon mutassuk be a portékáimat. Szerintem és - a reakcióitokból ítélve - szerintetek is, ez sikerült. Ezúton is köszönöm a modellemnek, Jakab-Csiba Zsófiának, és a fotósomnak, Takáts Ákosnak a csodás képeket és délutánt.

fotó

Nyáron szokásosan ellátogattam a Sarródi Nemzetközi Alkotó és Művésztáborba néhány napra, ahol sokat festettem és inspirálódtam, feltöltődtem.

fotó

Augusztusban beválogatták egy munkámat a Moson Megyei Tárlat 2016-ra, ahol a Moson megyei művészek munkái voltak kiállítva amatőröktől a végzett művészekig egyaránt. A kiállítás a Hansági Múzeumban került megrendezésre, ahol kb. egy hónapig volt kiállítva az Örömfutás című képem.

fotó

Fent: a kiállított képemmel; Alul: a kiállítók és a kiállítást megnyitók

Októberben megfestettem eddigi legnagyobb akvarellképemet, mely 50x70 cm méretű, az Érzéki tánc címet adtam neki. Ennek készítéséről egy videót is csináltam nektek, mely az első mozgóképes videóm, mert eddig csak fázisfotókból összeállítottak voltak. A videóban az egész alkotási folyamatot nyomon kísérhetitek az üres papírtól a kész képig. Ha szeretnéd, itt tudod megtekinteni.

 

Sikerült bekerülnöm a budapesti Iparművészeti Múzeum karácsonyi vásárára, a Creative Arts Fairre, úgyhogy az utolsó adventi hétvégét ott töltöttem. Szuperjó volt a vásár, többen jöttetek az oldalról is. Sok pozitív energiát, kedves szót, és rengeteg mosolyt kaptam tőletek. Volt olyan, aki 5 percen keresztül mosolygott az asztalom előtt! De olyan is volt, aki hatszor jött vissza, mert annyira tetszettek neki a portékáim! smiley Szuper inspiráló, és feltöltő volt a hétvége. Ebből aztán majd tudok építkezni! smiley

fotó

Köszönöm az egész éves figyelmet!
Sok mosolyt, és boldog pillanatokat kívánok jövőre is!