JELENLEG A BOLT ÉS A RENDELÉS SZÜNETEL SZÜLÉSI SZABADSÁG MIATT!

Tündérország virágai

színezős könyvjelző szett


Ezeken a könyvjelzőkön különböző virágokat ábrázoltam, megspékelve egy kis Tündérországi hangulattal, hiszen egyiken egy kis katica sétálgat, a másikon egy kolibri szívja a nektárt, a harmadikon egy kis tündérke táncol, a negyediken pedig nektár csepeg a virágfejből. A könyvjelzőkre a pipacsot, a napraforgót, a harangvirágot, a tulipánt és a csillagnéző liliomot rajzoltam.

Kézzel rajzolt, majd digitalizált felnőtt színezős könyvjelző szett (5 db-os). A fő motívumokon belül apró geometrikus és ornamentális minták találhatóak, így nagyon aprólékosan is ki tudod színezni a könyvjelződet, ezáltal különleges élményt létrehozva.

A színezős könyvjelzők 7*18 cm méretűek, vastag papírra van a minta nyomva, így valóban használhatod őket könyvjelzőként.

 

A színezés ideális a stressz levezetésére, megnyugtat. Egy kis idő után csak erre koncentrálsz, egyfajta meditációs állapotba kerülsz, és nem jutnak eszedbe közben a gondok, a feladatok.

 

A színezéshez nem szükséges különleges alkotói képesség, mégis egyedit alkothatsz ez által.

A kiszínezett lapokat utána könyvjelzőként tudod hasznosítani, vagy akár a faladra is kiteheted.

Színezhetsz különféle eszközökkel, például színes ceruzával, zselés tollal, filctollal…

A színező méreténél fogva ideális utazáskor is, akár a vonaton is színezhetsz, vagy várakozás közben. Könnyen belefér egy kis női táskába is.

A képeken látható kiszínezés csak illusztráció.

Több darab is vásárolható a termékből.

1 700 Ft /szett (5 db-os)
Megrendelem