JELENLEG A BOLT ÉS A RENDELÉS SZÜNETEL SZÜLÉSI SZABADSÁG MIATT!

Érik a szivárványfa


A képen egy szivárványfát festettem meg, mely számomra egy pozitív szimbólum. A szivárványfát egy pár szüreteli éppen a képen.


A4 méretű (21x29,7 cm) művészi nyomat kifutó széllel, így bármilyen A4-es méretű keretbe el tudod helyezni (pl. Ikeás keretek, vagy fotós boltokban készen kapható keretekbe). A nyomat 250 g-os műnyomó papírra készült, így gyönyörű élénk színeket láthatsz viszont.

Limitált kiadású nyomat, maximum 50 db-ot készítek belőle. A nyomatokat a hátukon aláírom, és sorszámozom is, ezzel hitelesítve azt.

Az eredeti művet akvarellel festettem, saját ötlet alapján. A képeim meseszerűek, de ez nem jelenti azt, hogy csak gyerekszobában képzelhetőek el. A lakás bármely pontján felvidítja a napodat, és mosolyra derít.

A papír alapú képet celofánba csomagolva szállítom, illetve kartont teszek mögé, hogy védve legyen. Keret nem tartozik a képhez.

Természetesen az itteni képen látható vízjel a vásárolt képen nem lesz rajta.

Ha szeretnéd, keretezve is megveheted a képet, ez esetben 4 500 Ft-ba kerül a portéka (kerettel együtt a nyomat). Választható keretszínek: fekete vagy fehér. A keretben műanyag lap van a kép előtt, így védve azt, viszont a szállítás során nincs kitéve annak a veszélynek, mint az üveg, hogy eltörik.

2 900 Ft
Megrendelem