JELENLEG A BOLT ÉS A RENDELÉS SZÜNETEL SZÜLÉSI SZABADSÁG MIATT!

Erdő állatai

színezős könyvjelző szett


Ezen a színezős könyvjelző sorozaton az erdő különböző állatait ábrázoltam, a rókát, a baglyot, a medvét, a mókust és a szarvast. Az állatok különféle sűrű erdőben láthatóak a könyvjelzőkön. Az állatokat ezúttal szabadon hagytam, azokba nem rajzoltam mintát, emrt így szerintem nagyobb szabadságot enged az alkotói fantáziának. Például hagyhatod az állatot minimalista módon fehéren, és körülötte teljesen kiszínezed az erdőt, vagy egyszínűre színezed az állatkát, és kiszínezed mellette az erdőt is, vagy pedig egy gyönyörű színátmenettel kifejezheted az állat bundáját is, csak rajtad áll.

Kézzel rajzolt, majd digitalizált felnőtt színezős könyvjelző szett (5 db-os). A színezős könyvjelzők 7*18 cm méretűek, vastag papírra van a minta nyomva, így valóban használhatod őket könyvjelzőként.

 

A színezés ideális a stressz levezetésére, megnyugtat. Egy kis idő után csak erre koncentrálsz, egyfajta meditációs állapotba kerülsz, és nem jutnak eszedbe közben a gondok, a feladatok.

 

A színezéshez nem szükséges különleges alkotói képesség, mégis egyedit alkothatsz ez által.

A kiszínezett lapokat utána könyvjelzőként tudod hasznosítani, vagy akár a faladra is kiteheted.

Színezhetsz különféle eszközökkel, például színes ceruzával, zselés tollal, filctollal…

A színező méreténél fogva ideális utazáskor is, akár a vonaton is színezhetsz, vagy várakozás közben. Könnyen belefér egy kis női táskába is.

A képeken látható kiszínezés csak illusztráció.

Több darab is vásárolható a termékből.

1 700 Ft /szett (5 db-os)
Megrendelem