kép Szele Anna 2020.06.24.
„Kedves Gabriella! Meg is érkezett a csomag! :) Nem vártam ilyen hamar, nagyon gyors volt az MPL! Gyönyörűek a füzetek, a csomagolás is lenyűgözött! Nagyon nagyon szépen köszönöm őket! Illetve külön köszönöm a kis könyvjelzőt!! A héten biztosan kifestegetem. ;) További jó alkotást kívánok! :) :) ”
     
kép Lévai Lívia 2019.11.11.
"Nagyon igényesen csomagolt - így ajándékba is bátran adható - csodaszép és kreatív könyvjelző szettet kaptam hihetetlenül gyorsan. Köszönöm szépen."
     
kép Dóczi Viktória 2019.05.07.
"Kedves Gabriella! Nagyon boldog vagyok az új füzeteimmel! Szuper minőség,és csodálatos munka! A szállítás is zökkenômentes. Örülök,hogy rátaláltam erre a honlapra!"
     
kép Borbély Mónika 2019.04.17.
"Nagyon tetszik a füzet, nem csalódtam.:) Jó minőségű és az üres lapoknak külön örültem, mert én szeretném megtölteni feljegyzésekkel a kisfiamnak.:)"
     
Varga Anita Rusznyák Katalin 2018.08.28.
„Öröm megpillantani, öröm megfogni és kinyitni, öröm írni bele és örömteli érzés tudni, hogy vár rám egyik másik szépséges fűzet, ha betelik! Köszönöm!”
     
Kovács Judit Lengyel Barbara 2018.02.19.
„Nem lehetek elég hálás Ellinek, amiért kitűnik mesés alkotásaival, a mai modern, letisztult formák kalodájából és visszacsempészi gyermeki énünket, amelyik csak az első évtizedeinkben ragaszkodtak a színes ceruzához, az ecsethez és vetettük vele papírra elképzeléseinket. Elli szerencsére azóta sem dobta el a kezéből az ecsetet és a ceruzát és a mai napig alkotásaival eszembe juttatja ezeket az emlékeket. Vidám, derűs hangulata van, ami azonnal mosolyt csalt az arcomra. Cseperedvén, a Bambi volt az első könyv, amit a kezembe vettem és elolvastam, ezért esett a választásom a kis Őzikés-sünis füzetre, mert hát, nekem Bambi örök ...:) Azt mondják, ha szivárványt látsz az égen, az azt jelenti, hogy boldog leszel. Az "Érik a szivárványfa" művészi nyomatot ezért választottam. Ott van benne a szivárvány összes színe, mintha visszamosolyogna és emlékeztetne. Hogy higgyek a boldogságban. A mesében. A csodákban.”
     
kép Kőváryné Egyed Judit 2017.10.27.
" "Élőben" sem csalódtam, nagyon szívhez szóló mindegyik! Minden rendben, szívesen ajánlom!"
     
kép Lévai Eszter 2017.03.01.
"Nagyon tetszenek a füzetek, főleg az, hogy vastagok és mivel sima fehér lapokkal vannak tele, így még nagyobb teret adnak az alkotásra. Akár rajzolni, akár írni lehet bennük. Bár én jobban szeretem a vonalas vagy kockás füzeteket, nagyon csábítóak azok a hófehér lapok..:) Szépek a rajzok a borítókon, különösen az tetszik benne, hogy színesek, vidámabb lesz tőle az ember, ha csak rájuk néz. Csak ajánlani tudom azoknak, akik fel akarják dobni színekkel a szürke hétköznapokat, és egyedi dolgokra vágynak. Minden a legnagyobb rendben zajlott az átvételnél is, azzal is maximálisan elégedett vagyok. "
     
fotó Gyenesné Dusza Erzsébet 2017.02.22

„Kedves Gabriella! Megkaptam a szép füzetet! Sokkal szebb mint ahogy vártam! Különleges és egyedi! A vásárlás zökkenőmentes és gyors volt mint ahogy a szállítás is. Ez volt az első darab amit rendeltem de nem az utolsó! Akár ajándéknak, akár csak úgy magunkat meglepni, nagyon elegáns! Köszönöm szépen! Kívánok még nagyon szép munkákat és még több megrendelőt!”

     
Köles Valéria 2016.06.28.
„Kedves, gyors, segítőkész eladó. Nagyon tetszenek a termékek, amelyek igényes csomagolásban érkeztek. Mindenkinek ajánlom.”
     
Fárbás Katalin Fárbás Katalin 2016.06.13.
„Elli füzeteiből árad az eredetiség és a vidámság. Szeretem az üde színvilágát, szabad ábrázolásmódját, kísérletezőkedvét. A spirálfüzetek minőségi alapanyagból készültek és strapabíróak, nekem bevált ;)”
 
Mezei Daniella Mezei Daniella 2016.06.08.
„Elli festményeiből ugyanaz a szeretet sugárzik, akárcsak mondataiból - örömöt, színt és bizakodást visznek az életembe. Hálás vagyok, hogy képei a füzetborítókon keresztül nap mint nap velem lehetnek, és közvetítik felém ezt az üzenetet, amikor a leginkább szükség van rá. A vásárlás megbízhatóan zajlik, a kiválasztott termékek eddig minden alkalommal rendben megérkeztek, és pontosan megfeleltek a leírtaknak.”
 
Török-Dús Tímea Török-Dús Tímea 2016.05.31.
„Kifogástalan termék. Megbízható, kedves eladó. Szeretettel ajánlom mindenkinek.”
 
Simon Judita Simon Judit 2016.05.27.
„Természetkedvelőként nagyon jó érzés volt az egyik kedvenc virágomat, a pipacsot viszont látni kreatív ötletes formában a füzetborítón. Idézetek-gondolatok gyűjtésére vettem meg a füzetet, jó hatással van rám a színvilága, ajánlani tudom azoknak, akik szeretik az egyedi alkotásokat.”
 
Juhász Márta Juhász Márta 2016.05.23.
„Először is szeretném megemlíteni, hogy Elli művészi alkotásai csodálatosak, az első pillanattól megfogott művészetének színvilága, a mesealakok játékos tánca. Több füzetet is vásároltam tőle (egy kis noteszt és egy spirál füzetet), de meg kell, hogy mondjam, hogy nehéz volt a sok szép minta között választanom... Ezért úgy tervezem, hogy mivel most már vászontáskákat is készít, akkor egy másik mesés alakkal - mely még nincs az Elli gyűjteményemben - vásárlok azt is. A füzetek minőségével/tartósságával teljesen elégedett vagyok. A mesebeli alakok, és a színek világa mindig is megérintették a szívemet, talán gyermeki énem ujjongott annyira, mikor megláttam Elli csodálatos műveit. Ha ránézek a füzetek borítólapjára, elönti a melegség a szívemet. :)”
 
Varga Anita Varga Anita 2016.04.03.
„Minden rendben ment, a könyvjelzők gyönyörűségesek! Ajándéknak is kiváló, hiszen saját kézzel színezhetjük ki, a saját fantáziánkra bízva. Ajánlom mindenkinek!”
 
Kovács Judit Kovács Judit 2016.03.20.
„Az elsők között próbálhattam ki a színezős-könyvjelzőket. Előtte nem sokkal szereztem be egy felnőtteknek szánt színezőkönyvet, de mivel ingázom, a mérete miatt nem cipeltem magammal az iskolahetekre. A könyvjelzők viszont kis helyen is elférnek - akár a könyvemben is, amit épp olvasok. :) Vastag, fehér színű papírból készültek, ezért nemcsak hogy nem áztatja át a filctoll sem, de a színek is nagyon szépen mutatnak rajta. Tökéletes kikapcsolódás a mindennapokra. :) ”