Ízlés újratöltve: vállald gyermeki énedet!

2016-10-13

Te is jártál már úgy, hogy nagyon tetszett 1-1 tárgy, de aztán mégsem vetted meg, mert túl gyerekesnek tituláltad magadban, és féltél, hogy mit fognak mások gondolni, ha meglátják?

Fotó

Hidd el, nem kell attól tartanod, hogy egy-egy bájos, mesés tárgytól valaki kevésbé fog komolyan venni, vagy kevesebbre fog tartani. Sőt! Ellenkezőleg, az emberekből ezek a tárgyak pozitív érzelmeket hoznak elő, elkezdenek mosolyogni, így veled is barátságosabban fognak viselkedni, és jó lesz a hangulatotok. A legtöbb ember ugyanis szereti a mesés tárgyakat, csak vagy még magának sem ismeri be, vagy pedig attól fél, hogy mit fognak rá mások mondani. Hiszen hogy is ne lehetne szeretni egy mesét? Egy kedves mesekaraktert, egy kedves mesés jelenetet ábrázoló dolgot? Ezeknek a láttán szinte mindenkinek eszébe jutnak a boldog gyermekkori emlékek, amikor otthon felolvastak neki lefekvés előtt a szülei, amikor még stressz-mentes volt. Ez aztán azért is jó, mert az - olykor fásult arccal - feléd közeledő emberek jobb kedvűek lesznek, és mosolyogva szólnak hozzád.

Fotó

Így aztán ne féljél megvenni a neked tetsző illusztrált füzetet, mert téged és a körülötted levőket is csak jobb kedvre fognak deríteni, amikor használod!

Nézd meg a füzeteket itt!

Címkék: boldogság, füzet, mesés, mosoly,