Évértékelő 2015

2016-02-18

Sok minden történt velem az elmúlt évben. 2015-ben kezdtem el füzeteket készíteni, általam festett borítóval. Ennek kapcsán februárban csatlakoztam a Meskához. Márciusban mentem el az első vásáromra, ez Budapesten volt, itt apukámmal együtt vettünk részt, aki angyalterapeuta, a www.angyalmagia.hu oldalon találsz róla bővebb információt.

Közben folyamatosan készítettem az akvarell mesevilágomat. Májusban jelent meg az első nyomott borítójú füzetkollekcióm, amiket már nem kézzel festettem egyesével. Ezek A5-ös méretű, sima lapos spirálfüzetek, melyeket a helyi nyomdával készítettek, és csak kis példányszámban készülnek. Májusban el is mentem a következő vásáromra, Mosonmagyaróváron.

Még szintén májusban az „Ölelkező hóvirágok” című pasztellképemet beválogatták az Art Feszt Original 2015 kiállításra, mely egy budapesti művészeti kiállítás autodidakta művészeknek. Egy hónapig volt megtekinthető a kiállítás.

Nyáron nem sokat tudtam alkotni, sok volt a munkahelyemen a munka, gőzerővel robogtak az építkezések, melyeket felügyeltünk, és a veteményeskerti munkák sem várattak magukra. Ezen kívül volt szerencsém több szép helyen nyaralni is. Azért persze készült 1-2 akvarellkép a nyaralás során is. :)

Ősszel teljes erővel nekiálltam a festésnek, mert karácsonyra egy újabb füzetkollekcióval akartam előrukkolni. Ez sikerült is, november elejére elkészült a második füzetkollekció, két méretben: A5 spirálfüzetként, és A6 irkafűzött jegyzetfüzetként érhetőek el a füzetek. Mindkettő sima lapos kivitelben, így rajzolni, skiccelni és írni is lehet bele. A borítók teljesen változatos témákban készültek: a téli, kutya által húzott szánkózástól a balatoni maci szörfözésén át a búzamezőn sétáló menyasszony és vőlegény párosig. Az a közös bennük, ami az alapkoncepciója a Vágyi Gabriella Art-nak, hogy mindegyik színes, boldog, mindegyik felvidít.

Novemberben újra elmentünk apukámmal az Ezo Expora, Budapestre. Eddigre párom készített nekem a vásározáshoz egy szuper állványt, így most már van hova kitennem a füzeteket.
A december munkásan telt, sokan vásároltatok ajándékként füzetet tőlem, aminek nagyon örülök. :) Ebben a hónapban jelent meg az első interjúm is, melyet az IgenÉlet.hu készített, ebben a filozófiámról és a céljaimról is írtam néhány sort.
Két vásáron is részt vettem, az egyik Mosonmagyaróváron volt, a másik pedig Budapesten, a Farmban. Utóbbi egy igazán jó hangulatú vásár volt, több kedves alkotótárssal is megismerkedtem, illetve sok kedves vevőm is volt.

Az ünnepeket szeretteimmel töltöttem, de azért ha akadt egy kis időm, rögtön nekiálltam festeni is. A két ünnep között pedig már nekiálltam tervezni a 2016-os évet. Ezt az oldalt is akkor terveztem meg, hogyan nézzen ki, milyen funkciók legyenek rajta, illetve a színezős könyvjelzőket is akkor álmodtam meg.
Összességében azt mondanám, hogy nagyon jól alakult az elmúlt év, sikeresen elindítottam a Vágyi Gabriella Art márkámat, és sok kedves vevőm volt. Köszönöm Nektek! Tartsatok velem továbbra is! :)