Használható művészet

2016-10-12

Sokszor az a gondunk a művészettel, hogy szép, szép, de mit kezdjek vele? Mert tetszik a művészet az embereknek, de manapság nagyon gyakorlatiasak vagyunk ilyen téren. Nem akarunk olyant vásárolni, amit nem érzünk hasznosnak. Én ezt a problémát szeretném áthidalni, ezért alkottam meg az illusztrált borítójú füzeteimet. Így a művészetet rögtön használni is tudod a mindennapjaidban füzet formájában.

Fotó

Többen mondták már, hogy a Vágyi Gabriella Art füzetekbe ők nem is mernének írni, mert annyira szépek. Meg hát mi lesz vele, ha belerakja a táskájába?

Valóban felmerülhetnek ilyen kérdések Benned, ha látod, hogy milyen szépek és egyediek ezek a füzetek, de most eloszlatom az ilyen jellegű félelmeket. Hiszen nem kell tartani attól, hogy a táskában baja lesz a mesés füzetnek, pont ugyanannyira strapabíróak, mint a bolti társaik. Én hosszú hónapokig minden nap hordtam a válltáskámban a Mackóvilág elnevezésű Vágyi Gabriella Art spirálfüzetemet, és semmi elváltozás nem volt tapasztalható rajta. A borító színei ugyanolyan szépek voltak, a füzet sarkai nem lettek szamárfülesek, semmi baja nem lett.

Fotó

A borító vastag, 300 g-os papírból készül, nem keményborítós, de egy vastag borítóval van ellátva, ezáltal tartós. A borítóra az egyedi minta pedig egy helyi nyomdában kerül fel, ahol nagyon jó minőségben dolgoznak, tehát egyáltalán nem az otthoni nyomtatás minőségére kell gondolni, azt jóval meghaladja ez a technika. Így a színek nem fakulnak a normál használat során.

Tehát bátran használjuk a mesés, illusztrált füzeteket, hiszen arra lettek kitalálva!

Most van egy Különleges Nyaralási AJÁNLATOM is, melynek keretében INGYEN füzetet kapsz rendelésedhez! Katt ide, és nézd meg itt!