Szeretnél néha visszatérni a gyermeki boldogsághoz?

2016-10-11

Te is sokszor túlterheltnek érzed magad, és gondteltnek? Lefáraszt a napi mókuskerék? Nekem ilyenkor mindig eszembe jut a boldog gyermekkor, amikor még nem stresszeltem semmin, amikor nem kellett aggódni semmiért, és amikor az volt a legnagyobb gondom, hogy melyik matricát válasszam éppen, merthogy gyűjtöttem őket. Mindig fülig ért a szánk, rohangáltunk az udvaron, labdáztunk az utcán, és ha elestünk, akkor is csak pár percig szontyolodtunk el, és folytattuk tovább a játékot.

Fotó

Fotót készítette: Takáts Ákos

Mesés művészvilágommal most ebbe a felhőtlenül boldog gyermekkorba szeretnélek egy kicsit visszarepíteni. Ugye, hogy milyen jó ezekre az időkre visszaemlékezni? Vidám színekkel festem meg az általam megalkotott kis manószerű lényeket, akiket limimiknek hívok. Játékosan festem meg a különböző állatokat, amint szörföznek, sárkányt eregetnek, vagy éppen bújócskáznak… Élénk, szivárványos színekben pompáznak alkotásaimon a különböző virágok, így például a pipacs és a pitypang is.

Fotó

Használj színes, mesés, illusztrált borítójú füzetet, és garantáltan jobb kedvre derülsz tőle, amikor előveszed a táskádból azt. A terveket, célokat is jobb ezekbe a vidám füzetekbe leírni. De akár a felesleges időpocsékolást is elkerülhetjük a használatukkal, hiszen a megoldandó feladatokat, beszerzendő dolgokat is lejegyezhetjük a füzetbe, majd azokat logikusan rendszerezni tudjuk, ezáltal időt megtakarítva magunknak.

Találd meg a hozzád leginkább passzoló Vágyi Gabriella Art füzetet, és minden nap mosolyt fog csalni az arcodra. smiley

Itt tudod megtekinteni a füzeteket.

Címkék: boldogság, füzet, mesés,