Áprilisban történt

2016-05-02

Április elején megkezdtem az idei vásározást, elsőként Budapestre utaztam el, a DIP Design Vásárra. Itt megismerkedtem egy kedves alkotótársammal, Erikával, aki Ferea Design márkanév alatt készít gyönyörű táskákat egyfajta sajátos patchwork technikával. Nézzétek meg miket alkot, mert érdemes: Ferea Design

Egy termékfejlesztési kérdőívvel egybekötött nyereményjátékot is csináltam az elmúlt hónapban. A kérdőívben arra voltam leginkább kíváncsi, hogy ti milyen portékákat látnátok tőlem szívesen. A jövőben ennek fényében fogom a fejlesztéseket végezni. A kérdőívet 61-en töltöttétek ki, ezúton is köszönöm! :)

Ezen kívül természetesen az alkotást sem felejtettem el, az akvarellképeken kívül készültek olajfestmények is feszített vászonra, illetve pólókat is festettem.

A májusi hónapra pedig nagy tervem van, egyelőre még maradjon titok, hogy mi is ez. ;) Ennek az előkészületei folytak még áprilisban. Remélem tetszeni fog Nektek! :)

A balkonra kitettem az átteleltetett virágaimat, a leandereket és a mocsári hibiszkuszt. Illetve ültettem rukkolát. De képzeljétek, a feketerigók ideszoktak az erkélyünkre, és a virágok földjében fürdenek! :o Pedig kert is van. Ezzel csak az a baj, hogy kiverik a földet a cserépből, ami rossz, mert a növények gyökerei kilátszódnak, illetve az egész erkély földben úszik. Most nejlonzacskókból vágtam csíkokat, ezeket kötöztem a korlátra, mert ahogy a szél lebegteti őket, nem mernek elvileg idejönni, azt olvastam. Működött is, de amikor esik az eső, akkor ugye nem lebeg, és akkor megint idejöttek. Van valami jó tanácsotok?